مزایای بازاریابی شبکه های اجتماعی
در مقالهی قبل به معرفی بازاریابی شبکه های اجتماعی و تقسیم بندی هر کدام از شبکههای اجتماعی پرداختیم.حال به مزایای بازاریابی شبکه های اجتماعی میپردازیم.
1. بازاریابی شبکه های اجتماعی چیست؟
2. مزایای بازاریابی شبکه های اجتماعی
3. ساخت یک استراتژی برای بازاریابی شبکه های اجتماعی
4. منابع بازاریابی شبکه های اجتماعی
مزایای بازاریابی شبکه های اجتماعی
دلایل بسیاری برای اینکه چرا شما باید از بازاریابی شبکه های اجتماعی برای تجارتتان استفاده کنید وجود دارد. ما لیستی از 4 دلیل مهمتر تهیه کردهایم که به آنها میپردازیم.
1.افزایش آگاهی از برند (Brand Awareness)
در سال 2018 بیش از 3.2 میلیارد نفر در سراسر شبکه های اجتماعی حضور داشتند. با توجه به تعداد بسیار زیاد مردم در رسانه های اجتماعی، میتوانید ببینید که چرا تضمین تجارت شما به اشتراک گذاری مطالب مرتبط با محصولات شما و همچنین جزئیات مربوط به شرکت شما از طریق یک یا تعدادی از این پلتفرم ها، این پتانسیل را دارد که در بهبود آگاهی از برند کمک کند.
در واقع، شبکه های اجتماعی ثابت کردهاند که با افزایش تعامل، باعث افزایش آگاهی از برند میشوند. تعامل اجتماعی (یا اینگیجمنت) شامل مواردی مانند نظرات، لایک، اشتراک گذاری و ارسال مجدد است. شبکه های اجتماعی همچنین با هدایت ترافیک مستقیم به سایتتان، به شما در افزایش آگاهی از برند کمک میکنند. شما میتوانید این کار را با درج لینکهای مستقیم به وب سایت خود در پروفایل، بیوگرافی و پستهای خود انجام دهید.
2.تولید هدایت بیشتر به وب سایت و ایجاد مشتری بالقوه
تبلیغات مجازی و به اشتراک گذاری محصولاتتان در فضای مجازی راهی آسان برای تولید رهبری و تقویت تغییر و افزایش فروش است، چرا که شما برای افرادی تبلیغ میکنید که تصمیم گرفتهاند از طریق دنبال کردن صفحه اینستاگرام شما، با محصولاتتان ارتباط برقرار کنند.
در زیر چند مثال از راه هایی که می توانید از فضای مجازی استفاده کنید تا هدایت بیشتری تولید کنید آمده است:
• تولید محتوا برای دنبال کننده و بازدید کننده هایتان که درگیر پروفایل فضای مجازی شما هستند.
• از فروشهای فوقالعاده در وبسایتتان و لینکها در قسمت بیوگرافی پروفایلتان استفاده کنید.
• از ویدیو های زنده برای اطلاعیهها در مورد محصولاتتان و به روز رسانیها و جزئیات درباره ی اخبار مهیج در شرکتتان استفاده کنید.
• یک کمپین بازاریابی شبکه های اجتماعی در یکی از کانال های ارتباطی مجازیتان پیادهسازی کنید.
• اقدام به فروش محصولاتتان از طریق پروفایلهای مجازیتان بکنید. برای مثال، میتوانید قسمت فروش فیسبوک را فعال کنید، و یا بخش تجاری اینستاگرام را بر روی پروفایلتان فعال کنید. این اقدامات به بازدید کنندهها و دنبال کنندههایتان این فرصت را میدهد که با کلیک کردن بر روی محصولی که شما پست کرده اید دسترسی به اطلاعاتی از قبیل قیمت، جنس و سایز داشته باشند. همچنین، بازدید کنندهها میتوانند به راحتی به خرید از طریق این پلتفرم اقدام کنند.
3.پرورش رابطه ای با مشتریان کسب و کار خود
شما میتوانید یک رابطهی طولانی مدت بین دنبال کنندههای فضای مجازی و شرکتتان به وسیله مرتبط کردن و درگیر کردنشان، بسازید. میتوانید با تعامل با آنها در پستهایتان، پاسخ به سوالات و نظراتشان، و کمک به آنها در هر زمینهای که نیاز داشته باشند، به این هدف برسید.
همچنین میتوانید از دنبال کنندهها سوالاتی در مورد محصولاتتان بپرسید، در مورد مشکلاتشان، ساخت هدایایی برای ایجاد اعتماد میان خود و نشان دادن اینکه چقدر نظراتشان برای شما ارزشمند است.
4.از رقبای خود درس بگیرید
فضای مجازی راهی بسیار عالی برای زیر نظر داشتن رقبایتان است؛ برای مثال در مورد تاکتیکهایی که در فضای مجازی استفاده میکنند باشد و یا ارتقای محصولاتشان، کمپینهایی که پیاده سازی میکنند و یا سطح روابطشان با دنبال کننده ها تحقیق کنید.
فضای مجازی به شما کمک میکند تا نگاهی داشته باشید به نکات مثبت و منفی در مورد رقبایتان، و در نتیجه به شما کمک میکند که تغییرات لازم را در رویکرد شرکت خودتان اعمال کنید. در آخر، بازنگری اکانت فضای مجازی رقبایتان به شما کمک میکند که مطمئن شوید بازاریابی شبکه های اجتماعی شما منحصر به فرد و مختص به برند خودتان است.
بیاموزید که چگونه یک تحلیل رقابتی انجام دهید تا دریابید که چگونه میتوانید برنده ی رقابت باشید.
در مقالهی بعدی با نحوه ساخت استراتژی برای بازاریابی شبکه های اجتماعی خود آشنا خواهید شد.